Projecten


TWP

Sinds juli 2016 mag ik mij een van de trotse begeleiders van de TWP in Maasbree noemen. wij zijn iedere maandag, woensdag en vrijdag geopend voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of een plek zoekt om zijn talenten (zoals muziek, koken en houtbewerking) te ontwikkelen. 

Iedereen werkt vanuit zijn eigen motivatie en wat je dan kunt bereiken is echt goud waard!

 

 

 

Meer info: www.mafcentrum.nl


Arizona Chain

Wat ik toch wel het meest bijzonder vind zijn de optredens met mijn familie. Zo vorm ik met mijn twee zussen Chantal en Maartje en mijn peettante Esther Arizona Chain


Optreeddata: 

 

03-11-3019
Macentrum - Maasbree

 

10-11-2019
Tinus - Panningen

 

01-12-2019
Anja van de Smid - Horst

 

Meer info: Facebook


This is Jackson

This is Jackson! Een tribute aan Michael Jackson. Een mooi project waarmee ik op mooie plekken heb mogen staan: o.a. Grenswerk, De Bosuil, Huntenpop en op Bospop.

Meer info: 

www.thisisjackson.nl

Facebook


Tedx

In december 2015 mocht tijdens Tedx in Roermond 3 van mijn eigen liedjes laten horen. Het schrijven van mijn eigen liedjes was nog een hele klus, maar wát een bijzondere ervaring! 

 

Meer info: www.tedxroermond.nl


Me on Stage

Van januari 2017 tot juni 2018 ben ik werkzaam geweest als docent spel en zang bij Me on Stage (In the Mix). Op 30 juni 2018 hebben we de musical "Belle en de betoverde Roos in DOK6 te Panningen uitgevoerd. 

 

Meer info: www.meonstage.nl


The show must go on!

In mei 2015 mocht ik samen met mijn zus Maartje de rol van Satine spelen in de musical "The Show Must Go On". Naast het zingen vond ik het ook heerlijk om weer te acteren, wat ik als puber voor het laatst had gedaan.Echt een unieke ervaring!


Aquarius

Na het succes van "The show must go in" in 2015 kwam er in juni 2017 een nieuwe musical: "Aquarius". Ik mocht een van de vrouwelijke hoofdrollen spelen en deed dit met heel veel plezier. Het was weer een onvergetelijke ervaring! 

 


7th Heaven

Samen met mijn zus Maartje heb ik 4 jaar in de coverband "7th Heaven" gespeeld. Door onze drukke schema's zijn we helaas met de band moeten stoppen. Een mooie en leerzame tijd! Gelukkig speel ik nog regelmatig samen met mijn oud-bandleden tijdens een project.