Projecten


TWP

Sinds juli 2016 mag ik mij een van de trotse begeleiders van de TWP in Maasbree noemen. wij zijn iedere maandag, woensdag en vrijdag geopend voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of een plek zoekt om zijn talenten (zoals muziek, koken en houtbewerking) te ontwikkelen. 

Iedereen werkt vanuit zijn eigen motivatie en wat je dan kunt bereiken is echt goud waard!

 

 

 

Meer info: www.twpmafcentrum.nl


Arizona Chain

Wat ik toch wel het meest bijzonder vind zijn de optredens met mijn familie. Zo vorm ik met mijn twee zussen Chantal en Maartje en mijn peettante Esther Arizona Chain. Na 2 te gekke optredens en het behalen van de 2e plek in The Voice Family ligt nu alles even stil vanwege corona. Maar we kunnen niet wachten om straks de draad weer op te pakken!  

 

Meer info: Facebook en Instagram


Me on Stage (2018)

Van januari 2017 tot juni 2018 ben ik werkzaam geweest als docent spel en zang bij Me on Stage (In the Mix). Op 30 juni 2018 hebben we de musical "Belle en de betoverde Roos in DOK6 te Panningen uitgevoerd. 

 

Meer info: www.meonstage.nl


Musical: "Aquarius" (2017)

Na het succes van "The show must go in" in 2015 kwam er in juni 2017 een nieuwe musical: "Aquarius". Ik mocht een van de vrouwelijke hoofdrollen spelen en deed dit met heel veel plezier. Het was weer een onvergetelijke ervaring! 

 


This is Jackson (2016/2017)

Een tribute aan Michael Jackson. Een mooi project waarmee ik op mooie plekken heb mogen staan: o.a. Grenswerk, De Bosuil, Huntenpop en op Bospop.

Meer info: 

www.thisisjackson.nl

Facebook


Musical: "The show must go on!" (2015)

In mei 2015 mocht ik samen met mijn zus Maartje de rol van Satine spelen in de musical "The Show Must Go On". Naast het zingen vond ik het ook heerlijk om weer te acteren, wat ik als puber voor het laatst had gedaan.Echt een unieke ervaring!


Tedx (2015)

In december 2015 mocht tijdens Tedx in Roermond 3 van mijn eigen liedjes laten horen. Het schrijven van mijn eigen liedjes was nog een hele klus, maar wát een bijzondere ervaring! 

 

Meer info: www.tedxroermond.nl